неделя, 7 февруари 2016 г.

Сайт за качване на снимки

Има сайтове които ви грабват с дизайна си, има и такива които са неугледни на външен вид но предлагат дадена услуга, да речем сайтовете за въпроси и отговори. Те до известен смисъл заместват форумите защото са доста по лесни за ориентиране и също голям плюс е че докато във форумите сума ти народ (къде компетентен къде не толкова) се старае да ви отговори, то при сайтовете за въпроси и отговори се подразбира че само компетентни хора ще ви дават отговори.


Другият минус на форумите е че повечето не предлагат вариант да си качиш фото снимка, колко неудобно нали. Вероятно има доста плъгини но нищо не може да замести един сайт за качване на снимки, с неговите функции и улеснено навигиране из отделните секции, както и подредба на албуми и така нататък.
Важно е също да има възможност за качване на неограничен брой снимки, както и колко голяма може да бъде снимката, голям плюс е сайтът да позволява качване на снимки в различни разширения - било JPEG, PGN или GIF.
Има доста сайтове които предлагат тези опции но трябва да се вземе под внимание още един фактор и той е - времевият фактор. Няма как вие да си качите снимките и да ги споделите в определени форуми или където прецените и след време сайтът да го няма, заедно със снимките ви. За това трябва да се избере сайт който е издържан във времето и може да се разчита че след 5 години все още ще съществува.
Голям проблем при качване на снимки може да бъде и моментът когато поискате снимката ви да бъде видяна свободно от повече хора, а някои сайтове не позволяват това.
Примерно искате да качите снимките си и сайтът автоматично да генерира код който да вградите във форум или в друг сайт, трябва всеки сайт където се качват снимките да генерира автоматично кодове за вграждане във различни формати за различните платформи.
Най-обичат да се снимат младоженците, защото това може би е един от най вълнуващите моменти в живота на всяка двойка, ако не броим раждането на наследниците им, тогава всеки кадър е важен и бива заснет или филмиран. Но рано или късно тези сватбени снимки трябва да бъдат споделени с близки, роднини, приятели или ако щеш с целият свят, защото това е един прекрасен момент който заслужава да бъде споделен.
Вярвам има стотици сайтове за споделяне на снимки но поради изброените по горе причини не е редно да си качите снимките в първият появил се в Гугъл, предлагаме ви Free Image Hosting като плюсовете му са следните:
- Лесно качване на снимки, с което би се справило и дете.
- Многобройни разширения и формати на качваните снимки
- Приятен дизайн на самия сайт.
- Допустим голям размер на качваните снимки, до 5 мегабайта.
- Възможност за разглеждане на други снимки.
- Възможност за сваляне на снимките ви в реален размер с един клик.
- Възможност да разгледате снимките си в детайли (zoom).
- Класифицирани категории.
- Бързо преглеждане.
- Възможност за споделяне в 18 социални мрежи с един клик.
И не е само това, може би най лесният и приятен сайт където човек може да сподели снимките си, като не сме на 100% сигурни, може да има и по-хубави, но за България е този.








Tags:

0 намерени отговори за “Сайт за качване на снимки”

Публикуване на коментар

Следвай ни

Получавай известия на имейла си в реално време

© 2013 Въпросник Блог. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks